Bangku Menunggu Stainless Steel Malaysia

BTM

A. Restaurant / Cafe Tables / Meja Restoran / Kafe

B. Restaurant / Cafe Chairs / Kerusi Restoran / Kafe

C. Bar Sets/ Set Bar

D. Outdoor Stainless Steel Furniture / Perabot Outdoor Stainless Steel

E. Canteen Furnitures / Perabot Kantin

F. Other Furniture

G. Cages

H. Job References

Mengapa Pilih Pengilang Malaysia Untuk Bangku Menunggu Stainless Steel

Pengilang bangku keluli tahan karat Malaysia memberikan kualiti dan ketahanan yang tidak dapat ditandingi. Kualiti dan rekabentuk adalah penting.

Sebuah bangku menunggu keluli tahan karat menyediakan tempat duduk yang sempurna untuk tempat menunggu perniagaan kecil dan besar. Tempat duduk untuk stesen kereta api, stesen bas, tempat menunggu klinik, kawasan menunggu perniagaan, dan salun kasut adalah beberapa contoh. Sejumlah besar bangku menunggu keluli tahan karat adalah penyelesaian tempat duduk yang sempurna untuk kawasan menunggu lapangan terbang.

Perbezaan yang ditawarkan oleh pengeluar bangku besi keluli tahan karat yang berkualiti adalah seperti butiran di bawah :-

Bahan

Keluli tahan karat secara semula jadi tahan kerosakan fizikal. Bangku jenis ini akan tahan selama-lamanya. Bahan ini mudah dibersihkan dan tahan noda. Kualiti ini mengurangkan kos penyelenggaraan. Keluli tahan karat tidak memerlukan sebarang cat untuk mengekalkan rupa dan kilauannya.

Dibina secara ergonomic

Bangku menunggu ini direkabentukkan untuk menjadi selesa. Lubang di bahagian belakang dan tempat duduk menyediakan aliran udara dan penyejukan. Lengan terletak untuk setiap tempat duduk yang membolehkan setiap orang dapat bangkit dan duduk dengan selesa. Ini adalah ciri yang sangat penting untuk orang tua dan mereka yang sakit. Terdapat cukup ruangan keselesaan dan juga kekuatan yang cukup untuk melindungi.

Para bangku ini direka untuk menampung semua jenis orang dan semua saiz. Ujian untuk berat dan saiz dilakukan untuk memastikan tidak ada orang yang tidak selesa. Lebih penting lagi, ujian dilakukan untuk memastikan bahawa bangku itu boleh menahan untuk orang badan terbesar.

Tapak Sokongan

Kekakinya menyediakan asas yang selamat dan stabil. Bangku menunggu keluli tahan karat ini tidak akan guling dari depan ke belakang atau tepi ke tepi. Reka bentuk ini memberikan keselamatan kepada orang yang menggunakan bangku ini. Reka bentuk ini juga melindungi perniagaan daripada sebarang tindakan undang-undang yang mungkin timbul daripada kemalangan dan kecederaan yang disebabkan oleh bangku yang terbuat dari bahan yang mutunya lebih rendah.

Hiasan Mudah

Sebuah bangku menunggu keluli tahan karat tidak memerlukan perbelanjaan yang besar untuk menghiasinya. Kusyen yang sesuai dengan skema warna dan suasana pejabat akan sesuai dengan bangku ini. Di belakang bangku itu boleh dihiasi dengan logo syarikat. Ruang iklan tambahan ini adalah kelebihan tambahan pengeluar bangku keluli tahan karat Malaysia.

Mudah dipasang

Satu bangku boleh dipasang kira-kira 30 minit atau kurang oleh orang yang berpengalaman. Masa dan kos untuk refit bergantung kepada pembuangan bangku lama dan pemulihan lantai dan dinding. Kos bangku menunggu keluli tahan karat adalah sangat murah. Kelebihannya adalah bahawa bangku menunggu keluli tahan karat menjaga dirinya sendiri tanpa penyelenggaraan kos.

Lihat tempat duduk bangku yang ada di kawasan menunggu anda. Fikirkan tentang apa kesan pertama pengunjung anda terhadap organisasi anda. Hubungi Berjaya steel Railings untuk melihat kelebihan yang disediakan pengeluar bangku keluli tahan karat Malaysia untuk perniagaan anda.

Contact us today and get your questions answered.

WLC-STEEL

WLC-PU

4SSB8520-CO

4SSB8520-TRI

SSB-5917

ST-SQ-PIPE

List of Products

Related Articles

Address

BERJAYA STEEL RAILINGS SDN BHD (419489-V)

Lot 6, Jalan Perindustrian Sg.Balak 1/1, Kawasan Perindustrian Sg.Balak, 43000 Balakong, Selangor.

Showroom Visiting Hour :

Monday – Friday
9:00am – 5:00pm
12noon – 1pm (lunch time)

Contact Us

Sales Team (Table & Chair)
Selin 012-628 6028

Sales Team (Custom made product)
David 012-232 0716

Follow Us