Kerusi Bulat Malaysia

BTM

A. Restaurant / Cafe Tables / Meja Restoran / Kafe

B. Restaurant / Cafe Chairs / Kerusi Restoran / Kafe

C. Bar Sets/ Set Bar

D. Outdoor Stainless Steel Furniture / Perabot Outdoor Stainless Steel

E. Canteen Furnitures / Perabot Kantin

F. Other Furniture

G. Cages

H. Job References

Manfaat Kerusi Bulat Keluli Tahan Karat

Apabila membeli perabot untuk ruang komersil atau kediaman, ramai orang cenderung membeli tumpuan kepada gaya dan reka bentuk. Akibatnya, mereka mengabaikan penyelesaian praktikal termasuk fungsi, kemudahan, dan yang paling utama, ketahanan. Berkenaan perabot, terutama kerusi bulat dan meja keluli tahan karat dapat memenuhi semua syarat ini.
Keluli tahan karat memberi banyak faedah, terutamanya berbanding dengan bahan yang digunakan secara tradisional. Jadi, apakah kelebihan keluli tahan karat? Mari kita mengkaji lebih mendalamnya.

Menyenang hati secara estetika

Kerusi bulat keluli tahan karat mempunyai rupa-penampilan yang menarik yang akan menjadikan ruang anda menjadi lebih moden dan unik. Apabila membeli-belah untuk perabot yang sesuai seperti kerusi bulat dan meja, anda mahukan perabotan model yang cantik. Berkenaan dengan ruang komersial, keluli tahan karat adalah bahan yang akan menarik perhatian pelanggan anda.

Beragam

Adalah penting untuk ambil perhatian bahawa kerusi bulat keluli tahan karat adalah sangat serba boleh. Dalam hal ini, mereka sesuai untuk kedua-dua ruang dalaman dan luaran. Dengan kemajuan industri keluli, pengeluar seperti Berjaya Steel Railing Sdn Bhd telah buat dengan lebih bergaya bentuk saiz, dan reka bentuk. Keluli tahan karat adalah bahan kelebihan dalam membuat kualiti yang tinggi kerusi bulat dengan reka bentuk yang menonjol. Pemilik harta mahu kerusi bulat keluli tahan karat yang unik dan serba boleh yang sesuai dengan ruang mereka, sama ada di dalam atau di luar rumah.

Ketahanan

Keluli tahan karat adalah bahan pilihan bagi mereka yang mencari ketahanan. Tidak seperti bahan lain seperti Kayu atau plastic yang akan pudar, meledingkan atau retak, keluli tahan karat akan kekal sebagai yang baru selama bertahun-tahun. Sebagai tahan karat, keluli ini tidak akan dihakiskan dan merupakan salah satu bahan tidak reaktif apabila digunakan ke aplikasi perabot.

Penyelenggaraan mudah

Seperti perabot keluli tahan karat yang lain, kerusi bulat keluli tahan karat membolehkan penyelenggaran mudah dan mudah. Lap dengan mudah akan menjadi perabot kelihatan berkilauan bersih. Anda mahukan perabot yang kekotoran senang disingkirkan.

Kuat

Ramai orang lebih suka keluli tahan karat untuk aplikasi perabot kerana kekuatannya. Ia adalah satu bahan yang unik, samada secara estetik menyenangkan atau sangat kuat. Ia adalah bahan pilihan untuk persekitaran komersial di mana tiada masa untuk menggantikan kerosakan atau pembersihan kotoran.

Kenapa Pilih Kami?

Berjaya Steel Railings Sdn Bhd mempunyai pelbagai perabot keluli tahan karat yang sesuai dengan persekitaran industri dan kediaman. Dengan produk canggih terkini dan serba boleh, syarikat ini komited untuk menyediakan nilai terbaik kepada pelanggan kami. Jika anda sedang mencari kerusi bulat keluli tahan karat di Malaysia, sila hubung kami untuk sebarang pertanyaan.

SSB-5917

4SSB8520-CO

4WC852735-CO

4SSB8520-TRI

ST-SQ-PIPE

WLC-PU

WLC-STEEL

Related Articles

Contact Us

If you have any question about any of our products or services, just drop us a line below and we will get back to you soon.

Address
Lot 6, Jalan Perindustrian Sg.Balak 1/1, Kaw. Perindustrian Sg.Balak, 43000 Balakong, Kajang, Sel.D.E, Malaysia.

Showroom Business Hour
Monday to Friday
9am - 5pm,
Lunch Hour : 12 - 1pm

Contact Us :

Ms.Selin
012-628 6028

Ms.Nikole
018-666 2283

Mr.David - Custom Made Products
(Terutama Hari Sabtu, Ahad dan Cuti)
012-232 0716

Office
03-8737 1886

Fax:
03-8736 1886

 

 

Email 

davidchong9009@gmail.com

Follow Us