Kes Paparan Daging / Ikan /Buah-Buahan Keluli Tahan Karat

BTM

A. Restaurant / Cafe Tables / Meja Restoran / Kafe

B. Restaurant / Cafe Chairs / Kerusi Restoran / Kafe

C. Bar Sets/ Set Bar

D. Outdoor Stainless Steel Furniture / Perabot Outdoor Stainless Steel

E. Canteen Furnitures / Perabot Kantin

F. Other Furniture

G. Cages

H. Job References

Sama ada anda memiliki perniagaan kedai daging, kedai ikan, kedai buah-buahan, anda pasti berbangga dengan produk yang anda jual. Sebubungan itu, anda ingin menunjukkan kepada pelanggan anda apa yang anda tawarkan. Kes paparan daging/ ikan / buah-buahan keluli tahan karat dari Berjaya Steel Railings Sdn Bhd mempaparkan produk anda dengan cara tersusun untuk menarik pelanggan.

Kes paparan direkakan dengan baik boleh menarik perhatian dan menimbulkan minat pelanggan. Ini adalah satu cara yang berkesan jika anda memamerkan daging, ikan, buah-buahan dan mekanan lain secara terbuka.

Kes paparan yang diperbuat daripada keluli tahan karat boleh disterilkan sehingga sesuai digunakan misalnya, untuk paparan daging, ikan, dan buah-buahan. Rekaan bentuknya sangat disesuaikan dengan ukuran dan estetika. Sebagai pengeluar yang hebat, kami menggunakan bahan berkualiti tinggi dalam proses pengeluaran kami.

Keluli tahan karat digunakan sebagai bahan standard untuk memestikan ketahanan yang maksimum. Bahan ini terbukti tetap baik seperi baru selama-lamanya untuk masa akan datang.

Kapasiti
Sebagai pelanggan, anda ingin mempertimbangkan kapasiti kes paparan pilihan anda dan ruang yang ada di premis anda. Perlu disebutkan bahawa model berdiri menawarkan banyak kapasiti dan memerlukan sedikit ruang. Kes paparan keluli tahan karat Berjaya mempunyai rak yang kuat yang dapat menahan dan memaparkan sejumlah besar produk anda. Juga, mereka mempunyai kaki yang kukuh untuk memastikan penempatan yang stabil.

Penglihatan
Kes paparan daging/ ikan /buah-buahan keluli tahan karat mestilah boleh dilihat dari semua arah. Ini bukan sahaja meningkatkan daya tarikan visual produk yang anda paparkan tetapi juga meningkatkan potensi penjualan. Bagaimana saya membersihkan bekas paparan keluli tahan karat ?

Sangat penting untuk menjaga kes paparan anda bersih , terutama ketika digunakan dalam persekitaran bisnis yang sibuk. Dengan paparan daging / ikan / buah-buahan keluli tahan karat, bahagian dalam dan luar dapat dibersihkan dengan selamat dan mudah dengan kain lembap dan detergen ringan.

Penyesuaian
Kes paparan keluli tahan karat Berjaya disesuaikan untuk memenuhi kerperluan setiap pelanggan. Keseragaman dalam reka bentuk menjadikannya ideal untuk segala penggunaan seperti juga kes paparan keluli tahan karat standard, Berjaya juga dapat mengeluarkan unit custom made yang sesuai untuk mempamerkan atau menyimpan pelbagai produk.

Apabila memilih peralatan dalam bentuk apa pun, jangan memusatkan perhatian anda pada gaya dan reka bentuk sahaja, tetapi juga penyelesaian praktikal termasuk kemudahan, fungsi dan yang paling penting, ketahanan. Kes paparan Berjaya sangat sesuai untuk kegunaan komersial dan boleh tahan lasak.

Mencari kes paparan daging/ikan/buah-buahan keluli tahan karat buatan khas di Malaysia? Jangan ragu untuk menghubungi kami untuk produk premium dengan harga yang berpatutan.

MEAT DISPLAY 1

FISH DISPLAY 2

FR/VEG DISPLAY 3

FR/VEG DISPLAY 4

FR/VEG DISPLAY 5

FR/VEG DISPLAY 6

List of Products

Related Articles

Address

BERJAYA STEEL RAILINGS SDN BHD (419489-V)

Lot 6, Jalan Perindustrian Sg.Balak 1/1, Kawasan Perindustrian Sg.Balak, 43000 Balakong, Selangor.

Showroom Visiting Hour :

Monday – Friday
9:00am – 5:00pm
12noon – 1pm (lunch time)

Contact Us

Sales Team (Table & Chair)
Selin 012-628 6028

Sales Team (Custom made product)
David 012-232 0716

Follow Us