Meja Dan Kerusi Fiberglass Malaysia

BTM

A. Restaurant / Cafe Tables / Meja Restoran / Kafe

B. Restaurant / Cafe Chairs / Kerusi Restoran / Kafe

C. Bar Sets/ Set Bar

D. Outdoor Stainless Steel Furniture / Perabot Outdoor Stainless Steel

E. Canteen Furnitures / Perabot Kantin

F. Other Furniture

G. Cages

H. Job References

Nikmati Keselesaan Unik Dari Kerusi dan Meja Fiberglass

Selama beberapa dekad, kerusi dan meja fiberglass telah menarik restoran Nasi Kandar tempatan. Hari ini, kemasan unik mereka masih menangkap minat orang ramai kerana variasi permukaan. Kerusi dan meja ini dibina dan direka untuk bukan sahaja kelihatan menarik tetapi selamat untuk setiap kegunaan. Terima kasih kepada proses “mengikat kering” tanpa monomer yang digunakan dalam pengeluaran mereka.

Sifat fiberglass yang digunakan dalam proses membuat kerusi dan meja ini merupakan bukti jelas tentang keunikan setiap produk. Untuk tujuan ini, mereka diketahui mempunyai ciri-ciri kualiti yang unik yang jarang dilihat dalam mana-mana produk lain. Sebahagian daripada tanda-tanda kualiti yang unik ini termasuk titik-titik kecil yang berwarna, lebih ringan dan lebih gelap di permukaan.

Kerusi-kerusi dan meja-meja fiberglass yang dibuat secara unik ini telah menambah lagi kepuasan dan kemudahan semua orang. Proses baru yang kini terlibat dalam menghasilkan plastik bertetulang boleh memberikan sesiapa sahaja dengan keselesaan duduk.

Kerusi dan meja fiberglass yang luar biasa ini dengan keindahan yang menarik boleh padan dengan sebarang hiasan di mana-mana restoran atau kafe luar. Mereka datang dalam pelbagai warna yang menarik yang menyenangkan mata dan boleh digabungkan dengan sebarang suasana. Tambahan lagi, Kerusi Fiberglass dan meja memang dibentuk untuk keselesaan. Sama ada untuk ruang formal atau tidak formal, spesifikasi ini telah terbukti menjadi pilihan yang sempurna terutama apabila digunakan sebagai kerusi dan meja makan walaupun di restoran.

Selama ini, pemilik restoran dan reka bentuk tempatan memang tidak mahu melepaskan kerusi dan meja khas ini. Tidak dapat dinafikan lagi, Kerusi Fiberglass dan meja yang baru dirumuskan ini akan bertahan selama bertahun-tahun yang akan datang seperti yang diketahui. Secara alam sekitar, mereka telah terbukti tidak berbahaya (selamat), kerana mereka boleh mudah dikumpulkan dan dikitar semula dengan acuan baru.

Contact us today and get your questions answered.

SP:C4

SP:ST(SS)

SP:BC

SP:ST(SS) + SP:C4

FRT

FSSL

STONE-FRT

GP:4828 V

SET 1

BJY

WOOD BJY

SET 6

SET 9

SET 10

FRT + BJY3

FRT + V-CHAIR

List of Products

Related Articles

Address

BERJAYA STEEL RAILINGS SDN BHD (419489-V)

Lot 6, Jalan Perindustrian Sg.Balak 1/1, Kawasan Perindustrian Sg.Balak, 43000 Balakong, Selangor.

Showroom Visiting Hour :

Monday – Friday
9:00am – 5:00pm
12noon – 1pm (lunch time)

Contact Us

Sales Team (Table & Chair)
Selin 012-628 6028

Sales Team (Custom made product)
David 012-232 0716

Follow Us