Meja Dan Kerusi Logam Untuk Kafe Malaysia

BTM

A. Restaurant / Cafe Tables / Meja Restoran / Kafe

B. Restaurant / Cafe Chairs / Kerusi Restoran / Kafe

C. Bar Sets/ Set Bar

D. Outdoor Stainless Steel Furniture / Perabot Outdoor Stainless Steel

E. Canteen Furnitures / Perabot Kantin

F. Other Furniture

G. Cages

H. Job References

Faktor-faktor Yang Perlu Dipertimbangkan Semasa Memilih Meja Kerusi Logam

Adakah anda merancang untuk membuka satu kafe dan anda memerlukan beberapa meja dan kerusi logam dari Malaysia ? Artikel ini mungkin sesuai untuk anda. Walaupun ada meja dan kerusi kayu dan terdapat meja dan kerusi plastik juga , anda lebih baik pilih meja dan kerusi logam Malaysia kerana mereka bertahan lebih lama daripada yang lain.

Logam adalah kuat , tahan lasak dan tahan lama agar kualiti ini ditunjukkan oleh produk logam yang diperbuat daripada logam. Walau bagaimanapun , terdapat beberapa jenis meja dan kerusi logam , dinasihatkan anda faham beberapa tips untuk mendapatkan tawaran yang terbaik.

Fikiran pelbagai

Anda hanya boleh mendapatkan pilihan terbaik jika anda membuat pilihan anda dari pelbagai pilihan. Oleh itu , anda perlu menyemak beberpa kedai. Selain mendapat pelbagai , anda juga akan dapat membandingkan harga dan berunding jika anda menyemak tawaran dari pelbagai kedai.

Ringan

Anda juga perlu mempertimbangkan berat meja dan kerusi anda. Semakin ringan mereka adalah lebih mudah untuk memindahkan mereka. Oleh itu , anda harus beli meja dan kerusi yang lebih ringan. Walaupun kebanyakan pembekal akan menawarkan untuk menghantar perabot ini ke lokasi anda , tambahan perkhidmatan itu tidak percuma dan mungkin kos anda kurang jika anda mengangkutnya sendiri.

Pertimbangkan warna

Meja dan kerusi anda bukan sahaja perlu memenuhi keperluan mereka , tetapi juga boleh menambahkan keindahan dan gaya ke kafe anda atau ke mana sahaja anda mahu menggunakannya. Jadi , anda harus memilih warna yang secucuk dengan warna lantai / dinding atau bergabung dengannya. Sebagai contoh , jika warna dinding anda sama ada putih atau krim , meja dan kerusi anda boleh berwarna merah , biru , hitam atau coklat gelap.

Anda tidak boleh menggabungkan dinding hijau dengan meja dan kerusi merah kecuali anda mahukan dewan atau kafe anda kelihatan seperti rumah permainan budak kecil atau bilik darjah sekolah.

Fikirkan keselesaan

Keselesaan adalah faktor terpenting untuk memilih satu set kerusi . Kerusi dan meja perlu dirancang secara ergonomik untuk menjadikan pelanggan anda sangat selesa. Ingat , mereka tidak boleh tergesa-gesa minum kopi panas mereka. Mereka perlu duduk dengan selesa semasa mereka mengambil miniuman mereka.

Contact us today and get your questions answered.

CTMS-14-SERIES

CTMS-15-SERIES

CTMS-16-SERIES

CTMS-17-SERIES

CTMS-18-SERIES

CTMS-19-SERIES

RCT-MS-20-SERIES

PREMIUM CAFE TABLE

W-RCT-MS-20

W-CTMS-14

W-CTMS-15

W-CTMS-16

W-CTMS-17

W-CTMS-18

W-CTMS-19

BC-09

BC-11

BC-12

BC-15

BC-29

BC-18

BC-20

BC-27

BC-36

BC-30

BC-32

BC-66

BC-37

BC-63

P111S

P112S

List of Products

Related Articles

Address

BERJAYA STEEL RAILINGS SDN BHD (419489-V)

Lot 6, Jalan Perindustrian Sg.Balak 1/1, Kawasan Perindustrian Sg.Balak, 43000 Balakong, Selangor.

Showroom Visiting Hour :

Monday – Friday
9:00am – 5:00pm
12noon – 1pm (lunch time)

Contact Us

Sales Team (Table & Chair)
Selin 012-628 6028

Sales Team (Custom made product)
David 012-232 0716

Follow Us