Meja Dan Kerusi Stainless Steel Malaysia

BTM

A. Restaurant / Cafe Tables / Meja Restoran / Kafe

B. Restaurant / Cafe Chairs / Kerusi Restoran / Kafe

C. Bar Sets/ Set Bar

D. Outdoor Stainless Steel Furniture / Perabot Outdoor Stainless Steel

E. Canteen Furnitures / Perabot Kantin

F. Other Furniture

G. Cages

H. Job References

Kenapa Pilih Meja Dan Kerusi Stainless Steel

Ramai orang mungkin tidak akan terfikir tentang meja dan kerusi keluli tahan karat kerana mereka tidak biasa dengan kelebihanya bahawa meja dan kerusi keluli tahan karat mempunyai banyak kelebihan jika banding dengan bahan-bahan lain yang digunakan untuk membuat meja dan kerusi. Ini adalah beberapa sebab mengapa meja dan kerusi keluli tahan karat boleh berfungsi dengan lebih baik untuk anda.

Ketahanan

Kandungan kromium tinggi keluli tahan karat menyediakan produk ini sangat tahan lama. Bahan ini membuat meja dan kerusi boleh tahan selama seumur hidup. Keluli tahan karat bukan tidak boleh dimusnahkan tetapi bahan ini dapat menyerap keausan dan lusuh setiap hari tanpa menunjukkan tanda-tanda kerosakan atau kehilangan kilauan dan bersinar.

Serba Guna

Meja dan kerusi keluli tahan karat boleh menyesuaikan diri dalam beberapa tempat perniagaan, industri dan peribadi. Tempat duduk kefeteria, tempat duduk kafe, tempat duduk untuk kemudahan makan sekolah, tempat makan taman, dan tempat sukan adalah beberapa tempat perniagaan yang menggunakan meja dan kerusi keluli tahan karat.

Meja dan kerusi keluli tahan karat adalah pilihan yang sangat bijak sebagai perabot dek atau teres terutama untuk keluarga dengan kanak-kanak.

Rintangan cuaca

Keluli tahan karat tidak berkarat. Kualiti bahan ini menjadikannya sesuai untuk kegunaan luaran. Menggunakan keluli tahan karat untuk tempat-tempat besar yang memerlukan banyak meja dan kerusi menjimat wang untuk pemilik perniagaan. Penjimatan ini datang dari bahan ini boleh tahan lama, tidak perlu cat atau membaiki, dan pembersihan minimum.

Kesenangan pembersihan

Keluli tahan karat tidak akan menunjukkan kesan noda seperti permukaan lain. Kualiti keluli tahan karat ini menjadikan pembersihan meja dan kerusi sangat mudah. Tiada penggosokan yang terlibat. Tiada bahan pencuci khas di perlukan. Bahan pencuci biasa adalah semua yang diperlukan untuk memastikan keluli tahan karat kelihatan cerah. Anda mungkin hanya perlu membersihkan sekali setahun.

Keselesaan

Meja dan kerusi keluli tahan karat adalah sangat selesa untuk digunakan. Panel ergonomik yang dibina di kerusi itu sesuai dengan ukuran dan berat badan seseorang. Keluli tahan karat menyediakan sokongan lumbar yang sangat baik. Meja ini boleh direka untuk sebarang umur atau ketinggian.

Reka bentuk

Reka bentuk meja dan kerusi keluli tahan karat membolehkan anda senang susun ke ruang anda. Meja ini boleh diletakkan berdekatan dengan satu sama lain yang membolehkan penggunaan ruang dengan maksima yang anda miliki. Kerusi boleh disusun untuk penyimpanan di ruangan yang kecil.

Contact us today and get your questions answered.

SP:ST(SS)

SP:2828

SP:C4

SP:ARC

SP:BC

SP:ST(SS) + SP:C4

SP:2828 + SP:ARC

4FT

6FT

7.5FT

9.5FT

SS4ST-CH

SS4ST-MAL

SS6ST-CH

SS8ST-CH

Related Articles

Contact Us

If you have any question about any of our products or services, just drop us a line below and we will get back to you soon.

Address
Lot 6, Jalan Perindustrian Sg.Balak 1/1, Kaw. Perindustrian Sg.Balak, 43000 Balakong, Kajang, Sel.D.E, Malaysia.

Showroom Business Hour
Monday to Friday
9am - 5pm,
Lunch Hour : 12 - 1pm

Contact Us :

Ms.Selin
012-628 6028

Ms.Nikole
018-666 2283

Mr.David - Custom Made Products
(Terutama Hari Sabtu, Ahad dan Cuti)
012-232 0716

Office
03-8737 1886

Fax:
03-8736 1886

 

 

Email 

davidchong9009@gmail.com

Follow Us