Meja, Kerusi Dan Bangku Stainless Steel Malaysia

BTM

A. Restaurant / Cafe Tables / Meja Restoran / Kafe

B. Restaurant / Cafe Chairs / Kerusi Restoran / Kafe

C. Bar Sets/ Set Bar

D. Outdoor Stainless Steel Furniture / Perabot Outdoor Stainless Steel

E. Canteen Furnitures / Perabot Kantin

F. Other Furniture

G. Cages

H. Job References

Sekiranya anda ingin memulakan perniagaan kafe atau restoran, anda mesti berfikir tentang perabot. Ia bukan perkara kecil jika anda mengutamakan keperluan pelanggan anda. Walaupun makanan lazat, harga patut, tetapi tanpa tempat yang selesa untuk duduk dan rasa gembira, anda akan menghadapi masalah.

Satu perkara yang harus dipertimbangkan ketika anda ingin membuka kafe, restoran atau kedai bir adalah menggunakan meja dan kerusi keluli tahan karat. Bukan sahaja mereka sesuai dipakai, namun mereka kelihatan bergaya dan terkini. Perabot yang betul boleh membawa keistimewaan yang anda cari. Berikut adalah beberapa kelebihan yang pasti menggunakannya:

Kekokohan. Kerana mereka dibina dari keluli tahan karat berkualiti tinggi, anda tidak akan mempunyai masalah dengan kapasiti berat atau penggunaan jangka masa panjang. Apabila seseorang mahu membeli perabot, mereka mahukan sesuatu yang akan tahan lama. Meja makan dan kerusi kantin keluli tahan karat mempunyai ciri-ciri tersebut. Mereka boleh digunakan berulang-ulang dan di persekitaran luar.
Pandangan. Kelihatan keluli tahan karat adalah kemas dan moden. Tidak kira apa juga jenis hiasan atau masakan, keluli tahan karat adalah amat sesuai sekali.

Mudah dibersihkan. Di mana-mana medan selera, kesesuaian sejenis perabot boleh dipakai adalah pertimbangan utama. Membersihkan tumpahan makanan dan minuman adalah satu masalah yang besar. Keistimewaan tentang keluli tahan karat adalah ia lebih mudah dibersihkan jika banding dengan bahan lain. Lebih-lebih ia tidak akan meninggalkan kesan. Dengan perabot mudah dibersihkan akan menjimatkan masa dan wang.

Boleh dipakai untuk semua musim. Keluli tahan karat boleh dipakai di luar atau dalaman, sebab ia sesuai untuk semua musin. Sekiranya berada di musim hujan, keluli tahan karat juga sesuai. Secara keseluruhannya, ia adalah pilihan terbaik untuk serba boleh.
Mudah disimpan. Secara keseluruhan, memakai perabot keluli tahan karat adalah berbaloi. Ia kukuh, bergaya, mudah dibersihkan dan mudah untuk menyimpan, Perabot yang anda perlukan!

Contact us today and get your questions answered.

SP:ST(SS)

SP:2828

SP:RT-ROUND

SP:RT-SQUARE

SP:C4

SP:ARC

SP:BC

SP:ST(SS) + SP:C4

SP:2828 + SP:ARC

4FT

6FT

7.5FT

9.5FT

SS4ST-CH

SS4ST-MAL

SS6ST-CH

SS8ST-CH

4WC852735-CO

4SSB8520-CO

SSB-5917

4SSB8520-TRI

ST-SQ-PIPE

Related Articles

Contact Us

If you have any question about any of our products or services, just drop us a line below and we will get back to you soon.

Address
Lot 6, Jalan Perindustrian Sg.Balak 1/1, Kaw. Perindustrian Sg.Balak, 43000 Balakong, Kajang, Sel.D.E, Malaysia.

Showroom Business Hour
Monday to Friday
9am - 5pm,
Lunch Hour : 12 - 1pm

Contact Us :

Ms.Selin
012-628 6028

Ms.Nikole
018-666 2283

Mr.David - Custom Made Products
(Terutama Hari Sabtu, Ahad dan Cuti)
012-232 0716

Office
03-8737 1886

Fax:
03-8736 1886

 

 

Email 

davidchong9009@gmail.com

Follow Us