Meja Makan Kedai Malaysia

BTM

A. Restaurant / Cafe Tables / Meja Restoran / Kafe

B. Restaurant / Cafe Chairs / Kerusi Restoran / Kafe

C. Bar Sets/ Set Bar

D. Outdoor Stainless Steel Furniture / Perabot Outdoor Stainless Steel

E. Canteen Furnitures / Perabot Kantin

F. Other Furniture

G. Cages

H. Job References

Meja Makan Kedai Malaysia

Sebagai pemilik kedai makanan, adalah penting bahawa anda mempunyai pilihan tempat duduk yang selesa dan bergaya yang akan membantu menarik pelanggan. Akhirnya, hiasan anda mengubah pemandangan restoran anda. Dalam hal ini, penting untuk memilih perabot yang berkualiti, bergaya, berwarna dan bahan terbaik yang akan menambah estetika kedai anda. Pembekal meja kedai makanan yang sesuai harus menyediakan pelbagai pilihan meja dan perabot bertema.

Berjaya Steel Raillings menawarkan perabot paling moden dengan harga yang kompetitif. Dengan pengalaman kami dalam industri ini, kami menawarkan tawaran terbalik di pasaran. Sebagai pemilik kedai makanan atau pemilik restoran, anda mahukan pilihan yang betul-betul sesuai dengan pertubuhan anda,. Juga meja mesti boleh meningkatkan kapasiti tempat duduk. Anda ingin memaksimakan bilangan tetamu yang anda boleh berkhidmat dan akhirnya meningkatkan keuntungan perniagaan anda.

Kami mempunyai banyak pilihan meja, banggu, perabot bertema, dan lainlain, jadi mudah untuk mencari pilihan yang tepat untuk perniagaan anda sama ada anda menjalankan kafe moden atau restoran desa. Bekalan perabot restoran borong kami membolehkan anda memilih perabot luaran yang pelbagai, memastikan bahawa anda boleh memberikan bar diluar dibekalkan dengan meja, kerusi, dan banggu yang menarik.

Meja kedai makanan kami adalah berkualiti dan kawalan kualiti adalah ketat until setiap bahan mentah. Berjaya Steel Railings mempunyai banyak pengalaman dalam industri perabot. Selain meja makan syarikat kami menawarkan lebih banyak perabot restoran termasuk kerusi keluli tahan karat dan bangku-bangku gentian kaca. Meja-meja ini adalah kalis air dan oleh itu, sesuai untuk restoran luaran.

Pelanggan mempunyai banyak pilihan dari segi warna, gaya, dan reka bentuk. Meja kedai makanan yang sesuai sepatutnya menambah perasaan selesa di ruang kedai makanan anda. Di Berjaya Steel Railings, meja terkini kami membolehkan anda menjimat kos tapi masih boleh memenuhi rungan kedai anda. Pengeluar perabot yang sesuai perlu menggunakan bahan bermutu tinggi, selain pengunaan teknologi terkini yang berkesan mencapai ciptaan yang indah. Ketika datang untuk membeli-belah perabot, sangat penting bagi para pelanggan memilih dari pelbagai jenis. Sebagai pemilik restoran, anda ingin

susun atur unik yang bukan sahaja menarik tetapi dapat menampung banyak tetamu. Mencari meja kedai makanan di Malaysia. Kami adalah syarikat di mana perabotnya boleh meningkatkan ruang makan anda. Di Berjaya Steel Railings, adalah matlamat kami perabotnya boleh memujud satu suasana di mana pelanggannya rasa selesa dengan ruangan yang sedia ada.

H-ISO

H-ISO + SLIT CHAIR

H-ISO + V-CHAIR

H-ISO + FIBRE CHAIR

V-FE806

V-FE-F4827

V-FE806 + CEN141 / F-CHOK

V-FE-F4827 + CEN141 / F-CHOK

V-FE806 + IMC178C

V-FE-F4827 + IMC178C

F-ISO

C-ISO-SQ

F-ISO-3636

C-ISO

SP:C4

SP:ST(SS) + SP:C4

SP:ST(SS)

SP:BC

FRT

GP4824 V

FSSL

FRT-STONE 

SET 1

SET 6

BJY

WOOD BJY

SET 13

SET 9

SET 10

SQCL + IZ 701

SET 14

SET 16

RCT 20 + IZ 701

SP:ST(SS) + C9

SP:BC

N-CTMS-14

N-CTMS-15

N-CTMS-16

N-CTMS-17

N-CTMS-18

N-CTMS-19

N-RCT-MS-20

RPS

RCL

SQCL

TUCK

Related Articles

Address

BERJAYA STEEL RAILINGS SDN BHD (419489-V)

Lot 6, Jalan Perindustrian Sg.Balak 1/1, Kawasan Perindustrian Sg.Balak, 43000 Balakong, Selangor.

Showroom Visiting Hour :

Monday – Friday
9:00am – 5:00pm
12noon – 1pm (lunch time)

Contact Us

Sales Team (Table & Chair)
Selin 012-628 6028

Sales Team (Custom made product)
David 012-232 0716

Follow Us