Rak Stainless Steel Tray Malaysia

BTM

A. Restaurant / Cafe Tables / Meja Restoran / Kafe

B. Restaurant / Cafe Chairs / Kerusi Restoran / Kafe

C. Bar Sets/ Set Bar

D. Outdoor Stainless Steel Furniture / Perabot Outdoor Stainless Steel

E. Canteen Furnitures / Perabot Kantin

F. Other Furniture

G. Cages

H. Job References

Lengkapkan Ruang Komersial Anda dengan rak stainless steel tray premium

Rak stainless steel tray menyediakan fleksibiliti lengkap supaya pelanggan boleh mencapai penyelesaian paparan yang paling cekap. Ia merupakan pilihan yang berpatutan untuk pelbagai tetapan dan persekitaran, termasuk aplikasi paparan komersial. Rak stainless steel tray memberikan pelbagai manfaat kepada ruang komersial anda, daripada ketahanan, dan kemudahan pembersihan kepada ruang paparan tambahan.

Dulang rak keluli tahan karat Berjaya adalah gred makanan dan amat disyorkan untuk aplikasi paparan di pasar raya basah, pasar pertanian, bazar.

Ketahan Terbaik
Rak stainless steel tray menahan persekitaran yang lasak dan mengekalkan ketahanan selepas bertahun-tahun digunakan secara berterusan. Ketahanan dan kecekapan paparan akan membuatkan anda bergantung pada rak tray selama bertahun-tahun.

Pembersihan dan Penyelenggaraan yang Mudah
Pembersihanrak stainless steel tray adalah mudah walaupun dalam mencuci tangan. Anda tidak memerlukan sebarang bahan pencuci khas. Seperti namanya, dulang rak keluli tahan karat menawarkan rintangan kakisan yang terbaik. Selain itu, bahannya tidak berliang, oleh itu virus, bakteria dan kotoran tidak boleh meresap. Rak stainless steel ialah produk paparan yang baik untuk pelanggan yang ingin mempromosikan kebersihan yang baik.

Jika perlu, Rak stainless steel tray boleh dibersihkan beberapa kali sehari tanpa merosakkan permukaannya. Selain itu, produk paparan boleh menahan gosokan menyeluruh. Tiada penyelenggaraan diperlukan, tidak seperti bahan lain seperti rak kayu.

Pelbagai Penggunaan
Rak keluli tahan karat menawarkan pelbagai kegunaan, termasuk paparkan, ikan, ayam, daging dan sayur-sayuran. Berjaya telah mereka bentuk produk paparan untuk memenuhi piawaian sanitasi yang ketat dalam industri perkhidmatan makanan.

Stainless steel membolehkan banyak fleksibiliti dalam reka bentuk, tanpa menjejaskan integriti struktur atau keperluan steril. Untuk tempahan pukal, Berjaya Steel Railings Sdn Bhd boleh melakukan penyesuaian untuk memenuhi keperluan unik.

Kos-Efektif
Sebanyak kos awal untuk rak stainless steel tray mungkin lebih tinggi daripada bahan lain seperti besi tetapi, ketahanan lebih lama adalah lagi berbaloi nilai wang.

Selain itu, keluli tahan karat mempunyai struktur yang agak kuat dan sokongan berat yang sangat baik jika berbanding dengan bahan yang lebih murah daripada aluminium dan bahan logam biasa yang lain. Rak stainless steel tray adalah penyelesaian paparan yang sangat disyorkan untuk pelanggan yang mencari nilai terbaik untuk wang.

Hubungi Kami untuk Dulang Rak Keluli Tahan Karat
Berjaya Steel Railings Sdn Bhd membekalkan dulang rak stainless steel tray dalam pelbagai reka bentuk dan konfigurasi, memastikan pelanggan kami dapat memenuhi keperluan paparan mereka. Hubungi kami hari ini untuk meminta sebut harga percuma daripada salah seorang pakar kami.

List of Products

Related Articles

Address

BERJAYA STEEL RAILINGS SDN BHD (419489-V)

Lot 6, Jalan Perindustrian Sg.Balak 1/1, Kawasan Perindustrian Sg.Balak, 43000 Balakong, Selangor.

Showroom Visiting Hour :

Monday – Friday
9:00am – 5:00pm
12noon – 1pm (lunch time)

Contact Us

Sales Team (Table & Chair)
Selin 012-628 6028

Sales Team (Custom made product)
David 012-232 0716

Follow Us