Takungan Mandi Jenazah, Tandu Dan Keranda

BTM

A. Restaurant / Cafe Tables / Meja Restoran / Kafe

B. Restaurant / Cafe Chairs / Kerusi Restoran / Kafe

C. Bar Sets/ Set Bar

D. Outdoor Stainless Steel Furniture / Perabot Outdoor Stainless Steel

E. Canteen Furnitures / Perabot Kantin

F. Other Furniture

G. Cages

H. Job References

Dengan begitu banyak jenis logam dan bahan lain di pasaran, memilih bahan yang paling sesuai untuk meja mayat,tandu dan keranda boleh menjadi satu cabaran yang besar. Mari kita kaji dengan mandalam mengapa keluli tahan karat menjadi bahan pilihan kami untuk membuat pelbagai perabot.

Kekuatan
Keluli tahan karat banyak digunakan kerana kekuatannya,boleh tahan suhu yang tinggi.Bahan ini juga mempunyai daya tahan yang tinggi. Di Berjaya Steel Railings Sdn Bhd, kami menggunakan pengoptimuman dan inovasi pembinaan untuk memastikan kepasiti pemuatan perabot keluli kami yang optimum. Keluli tahan karat tahan api, terutama jika dibandingkan dengan kayu dan plastik, sehingga menjidikannya kurang berbahaya.

Ketahanan
Keluli tahan karat adalah bahan yang sangat tahan lama dan dengan itu dapat menahan haus dan lusuh. Juga, logam keras menahan calar dan repat. Kerana ia menpunyai lapisan kromium yang tidak dapat diilihat yang menghalang pengoksidaan. Perabot keluli tahan karat tahan terhadap kakisan, karat, noda air dan banyak lagi.
Perabot keluli tahan karat sangat dipercayai dari segi kualiti. Bahannya tidak dapat dimusnahkan oleh binatang peliharaan, seperti anai-anai,serangga dan lipas. Perabot keluli tahan karat tahan cuaca dan sangat diminati untuk tujuan dalaman dan luaran.

Esterika
Keluli tahan karat juga mempunyai kedudukan yang tinggi dalam aspek estetika. Ini telah dipakai secara meluas di Malaysia dan seterusnya untuk mencapai sentuhan klasik dan moden. Bahannya tidak hanya menarik tetapi juga sangat berfungsi.

Pengyelenggaran
Menjaga perabot keluli tahan karat jauh lebih mudah berbanding dengan bahan lain. Anda tidak perlu menggunakan penyelesaian pembersih khas untuk menjaga perabot anda. Cukup gunakan air suam, sabun cair dan perabot anda akan sebaik seperti baru. Memandangkan keluli tahan karat adalah pengyelenggaran yang rendah dan mudah dibersihkan, ini adalah pilihan yang sesuai untuk hospital, dapur dan aplikasi lain di mana kebersihan diperlukan.

Menjimatkan Kos
Keluli tahan karat bukan logam berharga seperti emas, perak atau gangsa. Dalam hal ini, ia sangat berpatutan, menjadikan peralatan keluli tahan karat sangat mesra bajet. Sebagai pengeluar keluli tahan karat yang berpusat pada pelangga, pasukan Berjaya sentiasa berkerja keras untuk memenuhi permintaan orang yang sentiasa berubah dan memastikan nilai wang yang paling tinggi.

Gaya
Perabot keluli sangat serba boleh dan boleh direka dengan pelbagai gaya. Juga, keluli tahan karat jauh lebih tipis daripada kayu, plastik dan bahan lain, oleh itu menjimatkan banyak ruang. Di Berjaya, kami dapat merancang dan membuat reka bentuk dan ukuran khusus berdasarkan keperluan pelanggan tertentu. Perabot keluli tahan karat juga boleh dibuat dalam pelbagai bentuk yang sesuai untuk persekitaran yang berbeza.

Kesimpulannya
Sebagai tambahan kepada kelebihan perabot keluli yang disebutkan di atas, meja mayat keluli tahan karat, tandu dan keranda yang dihasilkan oleh Berjaya adalah mudah dan senang diangkut. Bagi mereka yang sedar tentang alam sekitar, anda akan gembira mengetahui bahawa keluli dapat dikitar semula dan digunakan semula untuk pelbagai produk. Ia adalah produk yang paling banyak dikitar semula di bumi.

Mencari pengeluar dan pembekal meja mayat dan keranda keluli tahan karat di Malaysia? Berjaya Steel Railings Sdn Bhd menjamin kualiti terbaik, harga berpatutan dan penghantaran segera. Jangan ragu untuk menghubungi pasukan kami untuk membincangkan keperluan anda atau untuk sebut harga berpatutan.

Related Articles

Address

BERJAYA STEEL RAILINGS SDN BHD (419489-V)

Lot 6, Jalan Perindustrian Sg.Balak 1/1, Kawasan Perindustrian Sg.Balak, 43000 Balakong, Selangor.

Showroom Visiting Hour :

Monday – Friday
9:00am – 5:00pm
12noon – 1pm (lunch time)

Contact Us

Sales Team (Table & Chair)

Ms Nikole 018-666 2283

Mr David 012-232 0716

 

Sales Team (Custom made product)

Mr David 012-232 0716